Valais
Browse and order the brochure Savours of the Valais
Points of sale | Products | Agritourism | Restaurants
.
Facebook
Twitter

La Treille


Spécialités: Valaisanne plate, Brisolée, Fondue

The restaurant

Unique and rustical restaurant with 70 seats. Conference room for 40 persons. Nice terrace in summer. Magnificient cellar where the guest can chose their bottle of wine.  

Valais gourmet food Winked

Traditional family cuisine. Valaisan dishes. Cheese fondue. Valaisan Röstis. Brisolée (autumn) Alpine cheese. Abricot sorbet with Ermitage. Valaisan fruit juices. Water labelled "Valais". 

 

Planchamp Jean-Luc

Rovra 6, 1893 Muraz Collombey
Téléphone : +41 24 472 47 25

Open : MO-SA Access : Road from Monthey, left in the center of the village.  

Photo gallery

fabrication du pain de seigle enfant.jpg
Chasselas.jpg
brisolee_001.jpg
vignoble_martigny_en hiver.jpg

Dernière vidéo

Dernière vidéo