Valais
Browse and order the brochure Savours of the Valais
Points of sale | Products | Agritourism | Restaurants
.
Facebook
Twitter

Chandolin Boutique Hôtel


Spécialités: Valaisanne plate, Raclette

The restaurant 

Large modern chalet. Luxurious and contemporary decor. Elegant and noble furniture. Sophisticated atmosphere. 

Valais gourmet food Winked

Top gastronomy with label Gault & Millau. Seasonal and regional quality products. Valais Specialities, meat from the Val d'Anniviers. Cheese Titeuf. Raclette in the sunset. Alpine cheese. Wine-Bar. 

Boutilly Jean-Marc

Plampras 10, 3961 Chandolin
Téléphone : +41 27 564 44 44

Open : 12 to 3 pm and 6.30 pm to 10 pm Acces : Route d'Anniviers to Vissoie and then Chandolin, centre of the village, 2000 m.  

Photo gallery

lapin.jpg
airoz_1309
jument-poulain
VSA1454_S Engler.jpg

Dernière vidéo

Dernière vidéo