Valais
Browse and order the brochure Savours of the Valais
Points of sale | Products | Agritourism | Restaurants
.
Facebook
Twitter

Croix-Blanche


Spécialités: Asparagus, Fondue, Viande d'hérens

The restaurant

Typical local bistro with a beautiful flower terrase in front ot the 11th centruy Romanesque church. Old stop on the road of the postal diligences. 

Valais gourmet food Winked

Valais flambé pie. Flambé pie with goat cheese. Burger with meat d'Hérens (Besatze de l'Ardève). Entrecôte d'Hérens. Cheese fondues. Cheese crusts. Valais asparagus (season).  

 

Vuillerat Gertrude

Rue de l'Eglise 28, 1955 St-Pierre-de-Clages
Téléphone : +41 27 306 42 62

Open: 8 am - 10 pm Tue-Fri. Sa 9 am - 10 pm. Sun/Mon closed. Access : Exit motorway Riddes or Conthey. Direction St-Pierre-de-Clages. 

Photo gallery

Eaux-de-vie_Nemeth.jpg
abricotiers en fleurs.jpg
paniers2015
vignes Salgesch_VST.jpg

Dernière vidéo

Dernière vidéo